Дестинация: - ;; - ; - ; - ; -

...
Дестинация: - ;; - ; - ; - ; -
Коментари Харесай

7 райски кътчета с евтин живот


Дестинация :
- ;
;
- ;
- ;
- ;
- ;
- ;

Ако работата не те приковава към несъмнено място, каква е разликата къде ще живееш? От остров Кук до Албания, можеш да избереш дестинация съгласно персоналните си желания.

 7 божествен кътчета с на ниска цена живот

Така че, в случай че желанието е налице, решението е взето, а ти стоиш с вторачен взор в картата на света и се чудиш накъде да поемеш, ние можем да те улесним в избора със седем божествен кътчета в разнообразни краища на света, където е освен прелестно за живеене, само че и на ниска цена.
Аваруа, острови Кук
Формално тези части земя са част от Нова Зеландия, само че се намират на 2008 километра на северозапад от архипелага.

 Аваруа, острови Кук

Местните тропически плажове не отстъпват нищо от живота  намалдивските или сейшелските, единствено че тук можеш да си наемеш жилище за 130 $ на месец.

А пък жителите на островите Кук към момента не са капризни от туристите, тъй като за една година ги посещават не повече от 100 000 чужденци. За съпоставяне за същия интервал от време през Хаваите минават най-малко 8 милиона, решени да похарчат точно там парите си, запалянковци. И в случай че към момента се питаш какво ще правиш там, започни с това: „ ще следя китовете, ще отивам на походи, ще се любувам на невероятните естествени гледки... “

 Аваруа, острови Кук

Имай поради обаче, че тук не е разрешено на чужденци да купуват парцел, само че пък могат да го вземат под аренда за 60 години. А с цел да грабнеш тяхното поданство, ще би трябвало да се наслаждаваш на хубостите им най-малко няколко години и едвам по-късно ще получиш позволение от управляващите.
Чешки Крумлов
 Чешки Крумлов

Със своята старинна част, обкръжен от река Вълтава, Чешки Крумлов, е същинска перла на архитектурата на Южна Бохемия . Самият град е ситуиран на две полуостровчета, разграничени от s-образно виещата се река Вълтава. Намиращо се покрай нем ската и австрийската граница, градчето постоянно е било със смесено население до превратните исторически дати – през 1938 година, когато Германия окупира региона, и по-късно през 1945, когато немските поданици са заставени да изоставен домовете си. Днес там живеят към 15 000 поданици, само че годишно да им вършат компания най-малко за известно време идват хиляди туристи. Целият град съставлява голям феодален палат, към който непрекъснато се провеждат изложения, в това число и несравним Фестивал на розата.

Едно от локалните блюда в града коства 20 $ за двама, а квартира можеш да си наемеш против 400 от зелените банкноти.

Ако си фен на рафтинга, река Вълтава ти дава десетки благоприятни условия да се глезиш с заниманието си, само че с цел да се чувстваш удобно, ще ти се наложи да научиш най-малко малко чешки.
Ко Тонсай, Камбоджа
 Ко Тонсай, Камбоджа

Това е дребен остров на юг от Камбоджа. Истински парадайс от джунгли и плажове. Тук не живее съвсем никой, в случай че не се броят няколкото риболовен фамилии. Така че ще можеш за смешни пари да си наемеш обичайно бунгало. Разхождай се из острова и изследвай локалната пещера в джунглите.

За 5 $ камбоджанските риболовци ще ти сготвят най-вкусната вечеря от краб, а всички останали морски твари ще кацнат в чинията ти против 1-2 долара 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР