Десният защитник на Левски Жереми Петрис до последно ще бъде

...
Десният защитник на Левски Жереми Петрис до последно ще бъде
Коментари Харесай

Петрис до последно виси за мача с Черно море

Десният бранител на Левски Жереми Петрис до последно ще бъде под въпрос за подновяването на шампионата. " Сините " се изправят против Черно море на 11 февруари на " Ивайло " във Велико Търново, където столичани ще домакинстват поради наложеното им наказване от един мач на безпристрастен терен.

25-годишният защитник е малтретиран от остаряла контузия и игра единствено в една от контролите по време на лагера в Дубай. Французинът има раздрана връзка на пръст на крайници и това му пречеше да вземе присъединяване в подготвителния развой на отбора. Контузията му е от предходната година и не е била излекувана изцяло.
 Петрис още не тренира Петрис още не тренира
Все още не е ясно докога фланговият бранител ще бъде отвън сметките на Станимир Стоилов.Лекарският щаб прави всичко по силите си, с цел да вдигне Петрис, като повече информация за положението му ще има в идващите дни. Французинът изигра 12 мача с екипа на " сините " през този сезон. В края на септември футболистът подписа нов контракт с клуба до лятото на 2024 година.

На позицията десен бек Мъри разполага още с Патрик-Габриел Галчев. Именно 21-годишният състезател ще заеме мястото на Петрис против " моряците " в пъривя пролетен кръг. Съществува възможност наставникът да заложи и на скица с трима централни бранители, само че в контролите ясно се видя, че избира 4-2-3-1, а до упоменатия вид по-скоро ще се стигне в дербитата с ЦСКА - София и Лудогорец, което му носеше триумф в предходните мачове.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
За момента се обрисува под рамката да започва Николай Михайлов, който ще си върне и капитанската лента. 34-годишният пазач се намира в отлична форма и по-често започваше като титуляр в инспекциите на " сините " в емирството. В този случай последната дума ще има и треньорът на вратарите Георги Стоянов, който ще каже на кого да се довери Станимир Стоилов.

" Тема спорт "

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР