Десният защитник на Берое Иван Бандаловски заяви, че равенството 0:0

...
Десният защитник на Берое Иван Бандаловски заяви, че равенството 0:0
Коментари Харесай

Бандаловски: Можем да бием всеки, от нас зависи да не бъдем асансьор

Десният бранител на Берое Иван Бандаловски съобщи, че равенството 0:0 с Лудогорец е изцяло справедливо, макар множеството пропуски на " орлите ". Бранителят се надява, че рецесията на заралии е отминала.

" Доста тежък мач. Ние знаехме, че ще бъде подобен. Стана двуостър мач, като и ние имахме нашите положения. Те най-после също имаха много положения. Мисля, че е законосъобразен резултатът. Представихме се добре след паузата, която имахме. Аз се завърнах след наказване. Меледже в този момент игра. Този резултат е добре пристигнал психически за тима.

Ние имахме една обстановка, която можехме да отиграем по-добре, само че и те имаха много. Предвид последните три мача имаше коренна разлика в тима. Надявам се, че този резултат ще ни помогне да излезем от дупката, която бяхме и ще имаме по-добри резултати в бъдеще. Всеки тим влиза в такива дупки, даже и грандовете в международен мащаб от време на време имат проблеми от три-четири мача без да победят От мухата слон се прави, че не сме били в три мача. Случва се, като се надявам, че ще ни вдигне този резултат и да вземем мача с Ботев. Ние можем да бием всеки тим, в случай че играем по този начин. Видяхте, че бихме Левски, направихме два равни с Лудогорец, с ЦСКА направихме еднакъв у дома. Напълно конкурентно способни сме, само че от нас си зависи, да не бъдем асансьор, да играем един мач добре, един мач зле. От нас си зависи. Излизаме всеки мач за победа, дай Боже и шанс да имаме ", показа Бандаловски пред клубната телевизия на клуба. Първа лига 1 кръг, събота 30 март  Лудогорец 0:0краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР