Десният защитник Кайл Уокър и опорният халф Калвин Филипс почти

...
Десният защитник Кайл Уокър и опорният халф Калвин Филипс почти
Коментари Харесай

Добри новини за Англия преди Световното в Катар

Десният бранител Кайл Уокър и опорният халф Калвин Филипс съвсем несъмнено ще се възстановят от травмите си преди началото на международното състезание в Катар. Това предвижда мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуаридиола.

И Уокър, и Филипс бяха твърди титуляри в състава на националния тим на Англия на европейското състезание по футбол през предходната година. Участието им на Мондиала обаче остава под въпрос, откакто Уокър претърпя интервенция на слабините при започване на октомври, а Филипс лекува проблем с рамото. Първият мач на Англия на международното е на 21 ноември против Иран.

" По метода, по който тече възобновяване им, считам, че и двамата ще бъдат подготвени за международното ", сподели Гуардиола ден преди протоколния за " жителите " мач със Севиля от последния кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

" Не знам какви са желанията на (мениджъра на Англия) Гарет Саутгейт. Но знам, че той е приказвал както с играчите, по този начин и с докторите. Те са най-наясно. Това, което аз знам, е, че двамата би трябвало да са възобновени до тогава. Не всеки ден имаш опция да играеш на международно състезание ", добави Гуардиола.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР