Десният бранител на ЦСКА Александър Дюлгеров сподели впечатленията си от

...
Десният бранител на ЦСКА Александър Дюлгеров сподели впечатленията си от
Коментари Харесай

Дюлгеров се цели в титлата, Белчев не коментира съдийството

Десният защитник на ЦСКА Александър Дюлгеров показа усещанията си от успеха на ЦСКА над Лудогорец с 2:1 пред клубния уебсайт на "червените ".

"Чакаме от години. Ние сме футболисти, само че почитателите са едни и тази победа е напълно за почитателите ", съобщи бранителят.

"Имаше диалози сред нас и си казахме, че би трябвало да излезем като колектив. Ние сме едно цяло. Много съм благополучен. Мисля, че първо Моци направи фаул против Каранга. Мисля, че имаше стопроцентова дузпа за нас. Важното е, че победихме през днешния ден ", разяснява още Александър Дюлгеров.

Футболистът бе безапелационен, че до последния мач в шампионата ЦСКА ще преследва задачата си - шампионската купа.

"Целта на ЦСКА постоянно е да станем първенци. Ние ще се борим до последно. Това е една стъпка напред. Има много мачове и ще забележим какво ще се случи ", сподели още Дюлгеров.

Той показа, че се надява след първия триумф в шампионата над този съперник ЦСКА да стартира да го побеждава по-лесно.

"Това дава на тима самочувствие и убеденост ", добави Александър Дюлгеров.

ЦСКА с публична тъжба към БФС

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев пък показа: "Не е значимо аз да съм благополучен, а почитателите да са щастливи. Надявам се да сме ги зарадвали, тъй като напоследък не сме на тяхното равнище. "

Треньорът за следващ път съобщи, че ЦСКА има най-хубавите футболисти и в случай че те играят като колектив - няма да имат проблем против никой противник.

"Трябва във всеки един мач да се подхожда съществено. Футболът е за почитателите. Не желая да разясня съдийството. Винаги тъся грешките в себе си и по-късно в тима. Не разясня ", сподели още Стамен Белчев пред клубния уебсайт на ЦСКА.

"Нормално е, когато няма резултати, да има рецензия от страна на почитателите. Във всеки един миг пребивавам с ЦСКА. Опитвам се във всеки един миг да бъда потребен и да оказа помощ на момчетата да развият техните качества и тима като колектив ", добави Стамен Белчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР