Десният бек на Пари Сен Жермен Тома Мюние разкри, че

...
Десният бек на Пари Сен Жермен Тома Мюние разкри, че
Коментари Харесай

Резерва в ПСЖ: Челси ми предложи, но ги отсвирих

Десният бек на Пари Сен Жермен Тома Мюние разкри, че през лятото е имал опция да напусне френския гранд и да заиграе в британския първенец Челси. Белгиецът също по този начин добави, че въобще не се е замислял, когато е отклонил офертата.

В момента 26-годишният Мюние има много тежката задача да се бори с новопривлечения Дани Алвеш за титулярн място. Той призна, че е бил наясно с желанието на управлението да вземе нов краен бранител на неговия пост, само че несъмнено не е очаквал идването на състезател от калибъра на бразилеца.

Досега през акцията Мюние записа 7 мача в Лига 1 и няма да се откажи да води борба с надалеч по-именития си съотборник. „ Очаквах да пристигна нов десен бек, само че не и Дани Алвеш”, с усмивка показа белгийския национал. „ Когато той се появи, не знаех какво да мисля. Чудех се дали въобще ще играя или ще потъна на пейката.”

„ Можех да мина в Челси във финалния ден от трансферния прозорец, само че не желаех. Искам до края на сезона да се утвърдя като титуляр”, добави Мюние.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР