Десните партии пишат история със своето споразумение за сформирането на

...
Десните партии пишат история със своето споразумение за сформирането на
Коментари Харесай

Герт Вилдерс след сформирането на кабинет в Нидерландия: Слънцето ще изгрее отново

Десните партии пишат история със своето съглашение за сформирането на нов кабинет. Това съобщи водачът на нидерландската Партия на свободата Герт Вилдерс.

„ В Нидерландия още веднъж ще грее слънце, “ разгласи той и предвижда, че милиони нидерландци ще бъдат удовлетворени от това, което неговата партия е договорила с Народната партия за независимост и народна власт (НПСД), " Нов публичен контракт " (НОД) и Фермерско-гражданско придвижване (ФГД).

Според Вилдерс доста неща ще се трансформират в Нидерландия. Той даде обещание най-строгата политика за обезпечаване на леговище до момента.

Ще има закон за бежанските рецесии, ще оттеглим закона за равномерното систематизиране на бежанците. Не единствено би трябвало да влагаме в Нидерландия, би трябвало също да влагаме един в различен и в това политическо съдействие. И моята партия, и аз сме доста готови за това, сподели водачът на Партията на свободата.

Лидерът на фракцията на НПСД Дилан Йешилгьоз благодари на сътрудниците си от другите партии, участващи във образуването на държавно управление.

„ Мисля, че доста пъти си мислехме, че няма да проработи. Успяхме да преодолеем доста разлики и мисля, че това е значимо, “ съобщи тя.

Според Йешилгьоз Нидерландия се нуждае от устойчиво национално държавно управление, което пази страната в сигурност.

Според Питер Омцихт от НОД Нидерландия е изправена пред редица доста огромни провокации.

Нидерландският гласоподавател изпрати явен сигнал кой проблем желае да бъде решен, съобщи той.

По думите му е значимо новият кабинет да работи по обществената сигурност и положителното ръководство. Омцихт акцентира, че кабинетът ще се състои от четири разнообразни партии и че те ще останат такива.

Каролайн ван дер Плас от ФГД сподели, че е щастлива от това, че договарящите са постигнали съглашение след всички тези месеци и че резултатът е впечатляващ.

Никой от политическите водачи не сподели нищо за това кой ще бъде министър председател на новия кабинет, осведоми Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР