Десни болшевици, прегърнати с леви комунисти“Провалът на Прокопиев (ПП) и

...
Десни болшевици, прегърнати с леви комунисти“Провалът на Прокопиев (ПП) и
Коментари Харесай

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ: Провалът на Прокопиев и властта на лъжата не пожелаха да се реши проблемът с КЕВР

Десни болшевици, прегърнати с леви комунисти
“Провалът на Прокопиев (ПП) и власт­та на лъжата не пожелаха да се реши казусът с КЕВР”, това съобщи водачът на Движение за права и свободи във връзка на проблема с шефа на КЕВР, който бе разгласен за противоконституционен избор. Мнозинството към “Промяната” отхвърли да включи като точка втора от дневния ред на Народното събрание предлагането на Движение за права и свободи за разглеждане на проблема с регулатора, откакто Конституционният съд разгласи избора на ръководителя Станислав Тодоров за опровержителен на главния закон на страната.

“Няма никаква вяра, че може да се преглежда този въпрос. Напротив - от едни записи видяхме, че десни болшевици, прегърнати с леви комунисти, се пробват по всевъзможен метод да задържат узурпираната от задкулисието власт”, безапелационен бе Мустафа Карадайъ.

“Видяхме и опити тематики, които са за партийни конгреси, да бъдат включени в дневния ред на Народното събрание, сподели водачът на Движение за права и свободи във връзка устрема на Българска социалистическа партия да си обезпечи болшинство за образуване на кабинет, предлагайки Народното събрание с решение да утвърди законодателна стратегия за идващите 5-6 месеца. Със 119 гласа опозицията в Народно събрание не разреши това да се случи”, уточни Карадайъ, имайки поради опитите на Българска социалистическа партия да задържи още малко мандата за държавно управление.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР