Десктоп системата на HP идва с мощна Nvidia графика и

...
Десктоп системата на HP идва с мощна Nvidia графика и
Коментари Харесай

OMEN Obelisk издига гейминг изживяването до нови нива

Десктоп системата на HP идва с мощна Nvidia графика и до 32GB памет

OMEN Obelisk е първата десктоп система с графика Nvidia GeForce RTX 20

Най-новият член от фамилията настолните компютри OMEN на HP се явява и една от първите системи с графични процесори от серията Nvidia GeForce RTX 20. Моделът OMEN Obelisk бе показан от американската компания на ревюто Gamescom .

OMEN Obelisk е планиран за върхова продуктивност с опция за персонализация. Лъскавият черен корпус надгражда microATX стандартите с инструмент за достъп към двата вътрешни диска, цялостна поддръжка на графична карта и място за общоприетоо ATX зареждане.

Възможността за по-добра игра онлайн е подсигурена от Network Booster – част от OMEN Command Center, с който геймърите могат да настроят предпочитани систематични задания и да обработват два едновременни потока на данни. Потребителите също по този начин могат да играят непосредствено на широкоформатен тв приемник посредством свързващо устройство към новата функционалност OMEN Game Stream за Android.

Картата Nvidia GeForce RTX 2080, захранвана от напълно новата архитектура Nvidia Turing, дава нови равнища на гейминг действителност, скорост и виртуална действителност. Изборът на 8-мо потомство процесор Intel Core i3 с до 6 ядра или до 2-ро потомство AMD Ryzen с до 8 ядра подсигурява същинска приятност при игри с последните гейминг заглавия на пазара.
още по тематиката
Потребителите разполагат с еластичност и що се отнася до вариантите за предпазване, които включват PCIe NVMe SSD, индивидуален HDD или HDD+Intel Optane памет при потребност от по-голям потенциал.

Надежден HyperX доставя на геймърите RAM памет, на която да разчитат при най-интензивните заглавия, задания и мултитаскинг. Всяка настройка на настолните устройства OMEN Obelisk идва с HyperX FURY DDR4-2666 памет до 32 GB, с обичайния си несъразмерен FURY дизайн, дружно със моден и необятен вентилатор за усъвършенствано изстудяване, както и черно покритие, което да пасва на шасито.

Предвидено е и повече място за изстудяване от горната страна, изпод и от страни, което генерира най-благоприятен въздушен поток, даже и когато потребителите прибавят съставни елементи. А най-взискателните геймъри могат да употребяват специфичното свободно място за спомагателен авариен 120-мм вентилатор или 120-мм нагревател с течно изстудяване.

Потребителите могат да изберат цветовете на предното RBG лого и да стигнат още по-далеч с в допълнение RBG осветяване с алтернатива за вграден в интериора стъклен панел с EMI предпазен протектор. Вграденият стъклен панел предлага видимост към вътрешността на устройството и окабеляването, а цветовата консистентност на вътрешни съставни елементи обезпечава отмерено осветлен интериор. OMEN Command Center разрешава на геймърите да персонализират до две осветени зони и да избират сред 5 светлинни режима.

Новият геймърски OMEN Obelisk Desktop се чака да бъде разполагаем в Европа, Близкия Изток и Африка през септември с начална цена от €899, оповестиха от HP. В допълнение, компанията разгласи функционалност OMEN Game Stream за Android устройства, която придвижва гейминг преживяването на мобилни устройства. HP разкри и нови характерности на OMEN Mindframe Headset – първият в света хедсет с технология за интензивно изстудяване, който доставя комфорт и аудио изгоди, както при игра, по този начин и при стрийминг.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР