Десислава Радева изпадна в нелегалност за пореден път Десислава Радева пак

...
Десислава Радева изпадна в нелегалност за пореден път
Десислава Радева пак
Коментари Харесай

Десислава Радева пак изчезна от публичното пространство

Десислава Радева изпадна в конспиративност за следващ път
Десислава Радева отново изчезна от общественото пространство. Първата дама за следващ път изпадна в конспиративност. На втори февруари Радева даде позитивен тест за Ковид-19 за повторно и беше подложена на наложителната 10-дневна карантина.

Първата дама обаче явно не е в кондиция, щом отново не съпровожда Румен Радев на формалните събития, включени в програмата му. Тя пропусна зарязването на лозята в Сунгурларе по време на празника на града точно на 14-ти февруари.

Въпреки че уредниците на празника са очаквали Радева да придружи брачна половинка си, това не се случи.

За злощастие първата дама на България имаше неприятния шанс да се срещне в Ковид-19 цели два пъти за една година. Първата среща на Радева с вируса бе лека, само че по какъв начин е минало повторното й заболяване, не е ясно. Не се знае и дали първата дама е имунизирана против Ковид-19 и с какъв брой дози.

През последните години здравето на Радева по никакъв начин не е цветущо и тя непрекъснато се сблъсква със здравословни проблеми от друго естество. Миналата пролет Десислава претърпя сериозна интервенция на мозъка и й беше отстранена рискова аневризма.

Това се случи единствено няколко месеца откакто Деси се пребори за първи път в ковид. Появиха се клюки, че аневризмата може е разследване от Ковид-19. След интервенцията Радева се върна към публичния живот, само че избягваше честите обществени прояви.
 Десислава Радева отново изчезна от общественото пространство сн. YouTube
Десислава Радева отново изчезна от общественото пространство сн. YouTube

За последно Радева се появи при встъпването в служба на Румен Радев за втори мандат и от този момент потъна в конспиративност за следващ път.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР