Десислава Радева е разтурила приятелството си с топдизайнерката Невена Николова,

...
Десислава Радева е разтурила приятелството си с топдизайнерката Невена Николова,
Коментари Харесай

Деси Радева с колие за 500 лв на концерта на Пласидо Доминго

Десислава Радева е разтурила другарството си с топдизайнерката Невена Николова, кояот я обличаше за специфични мотиви години наред, разбра HotArena.

Моделиерката създаваше поръчкови тоалети за първата дама, които разбунваха духовете със скандално високите си цени от порядъка на 5 до 10 хиляди лв.. Съпругата на президента и Николова работеха отдалечено, защото дизайнерката от дълго време се е открила в Лондон, а тоалетите Радева ходеше да мери, утвърждава и взема от бутика на Невена до НДК. Преди дни обаче дизайнерката показа, че към този момент не работи с Деси. Тя не пожела да разкрие детайлности към разтурянето на дружбата им, само че и с принуда отговори на въпроса дали към момента има отношение към стайлинга на президентшата. 

" Не съм я обличала в последно време, само че мисля, че казусът е явен в медийното пространство. Не желая да слагам моето мнение като ултиматум. Свободен избор на всеки е да реши дали да бъде професионално посъветван или не ", отсече Невена. Веднага след краха на връзките им, Радева се завърнала към услугите на бизнес дамата Илиана Алипиева, собственичка на някои от най-скъпите бутици в София и вносител на редица международни дизайнерски марки. На концерта на Пласидо Доминго и Соня Йончева предходната седмица, Деси се появи с тоалет, закупен тъкмо от бутик на Алипиева. Тя бе облечена в алена рокля с дължина до коляното и дълъг ръкав на не толкоз известната марка " Пени Блек ", която коства 410 лв.. 

Тоалетът Радева беше съчетала с колие на Сваровски, струващо 500 лв., написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР