Десислава Николова се завърна в женския волейболен шампион на България

...
Десислава Николова се завърна в женския волейболен шампион на България
Коментари Харесай

Деси Николова се завърна в Марица

Десислава Николова се завърна в женския волейболен първенец на България Марица (Пловдив). За Николова това ще е втори престой в клуба откакто тя беше част от маричанки и през сезон 2017-2018.

Тогава Деси Николова стана част от исторически миг в историята на клуба – първото класиране в групите на Шампионската лига след елиминирането на съветския Енисей (Красноярск). В същата акция Марица завоюва и третия си златен дубъл в България.

Десислава Николова игра последния сезон в турския Айдън Бююкшехир Беледийеспор (Айдън). През миналия сезон Айдън се класира на край в третия по мощ европейски клубен шампионат в женския волейбол – Купата на кандидатите, който загуби от италианския Сауджела (Монца) в две срещи с 0:3 в Турция и 1:3 в Италия. Във финала Николова игра и в двете мача и записа общо 12 точки.

Завърналата се в Марица волейболистка има сериозен стаж в чужбина. Тя е играла в тимове в Австрия, Италия и Турция, а в България с изключение на за волейболния първенец е защитавала цветовете на Славия (София), с която печели Купа България през 2007 година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР