Десислава Атанасова продължава с коментарите за последните случки във и

...
Десислава Атанасова продължава с коментарите за последните случки във и
Коментари Харесай

Атанасова: От 2 дни някаква истерия броди из кулоарите на парламента - организира протести, бълва лъжи

Десислава Атанасова продължава с мненията за последните случки във и пред Народното събрание:

" От 2 дни някаква нервност броди из коридорите на Народното събрание. Организира митинги, бълва неистини в телевизионни студиа, блокира национални медии и то по една единствена причина. Причината е вълшебната флашка. Много повече мен ме вълнува за какво през тези 2 дни нямаше спор по главните тематики от публичния живот, които вълнуват всеки българин. "

Това съобщи шефката на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Тези хора напущат Народното събрание без даже да се интересуват от дневния му ред. Те желаят вълшебната флашка, това е борбата на живота им. Аз слушам от два дни думи като " борби ", " войни ", " ритници ". За първи път ми се коства, че има митинг, с цел да се дадат повече права. Какво ви се лишава, когато ви се дава опция и избор? ", сподели Атанасова.

Защо не са в зала, когато Народното събрание преглежда декларация България да е в Шенген? Това не е ли национална идея, те не са ли сякаш евроатлантици? Демократична България не са ли евроатлантици? Разсърдени, бродят из коридорите поради вълшебната флашка. Тях явно не ги интересува обществената политика. Не се интересуват от тематиката за възнаграждението на медиците. Не се интересуват явно от тематиките свързани с горива, рецесии, миграция, престъпност. Политическа партия и Демократична България са в изолираност ", добави Атанасова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР