Десислава Атанасова от ГЕРБ използва участието си в Още от

...
Десислава Атанасова от ГЕРБ използва участието си в Още от
Коментари Харесай

Поли Златарева притисна в ъгъла Десислава Атанасова за гафа с „Неохим”

Десислава Атанасова от ГЕРБ употребява присъединяване си в „ Още от деня ” по Българска национална телевизия с цел да упрекна бившето държавно управление на Кирил Петков в поредност от неистини. Познатият ѝ възторг по тематиката обаче беше бързо пресечен от водещата Поли Златарева. „ Когато говорите по този метод, внимавайте това да не се обърне против вас, както стана с „ Неохим ”, разяснява тя.

Атанасова беше стъписана от думите на водещата. Златарева обаче продължи и изиска коментар за това, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че в „ Неохим ” има всеобщи съкращения и предприятието е затънало поради ръководството на Политическа партия. След това обаче институциите публично обориха изказванията на Борисов и се оказа, че заводът е на сериозна облага.

„ Не съм сигурна ”, това беше единственото, което можа да каже притиснатата от въпросите Десислава Атанасова. „ Не сте сигурна?! ”, възкликна в отговор Златарева, която наново акцентира, че погрешните изказвания на Борисов са оборени.

Атанасова под паника избяга от тематиката, като стартира да приказва по какъв начин преди време вътрешният министър Бойко Рашков е приказвал за водача на ГЕРБ, че имал банка и че ядял хора, по какъв начин Лена Бориславова говорила за доста по-ниска цена на газа и така нататък Стигна се до такава степен, че водещата на Българска национална телевизия просто сподели на гостенката си в студиото, че това, което приказва не е съществено.

Двете приключиха диалога с тематиката допустимо ли е ГЕРБ и Политическа партия въпреки всичко да се съюзят след изборите. Атанасова съобщи, че изискванията, които се слагат за това – Бойко Борисов да не е отпред на ГЕРБ и надлежно Кирил Петков и Асен Василев да не ръководят Политическа партия, са напрактика невъзможни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР