Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978

...
Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978
Коментари Харесай

Десислава Атанасова : Избирателите ни заставиха да работим заедно

Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, от направи изявление от имато на парламентарната група. В него тя се обърна към народните представители и формалните лица. " Ние ще се стремим да има единодушие, а в страната да има мир. България се намира в сериозна обстановка. Не можем да си позволим дребнави разногласия и популизъм ", сподели тя.

По думите ѝ обществените финанси са дестабилизирани, а инфлацията галопира. Българските жители обявиха, че желаят да видят единение, а не политическо опълчване. Избирателите принудиха всички нас, при рекордно ниска изборна интензивност, да работим дружно, съобщи тя.

Българите избират стабилността пред безпътицата, сподели тя и добави, че са наясно, че носят главната отговорност.

От оповестиха своите цели като правосъдна промяна и битка с корупцията. " Опитите да бъде показано като универсално зло явно е пушилка. Обвиненията против са несправедливи. Единствено дружно можем да се борим с корупцията и можем да проведем желаната правосъдна промяна. Уважаваме гласоподавателите на всички политически партии и държим и ние да почитате нашите гласоподаватели. С това компромис няма да вършим, моля да имате нужното почитание като излизате на тази трубуна ", сподели още Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР