Деси Цонева сбъдна мечтата си за кулинарно предаване, само че

...
Деси Цонева сбъдна мечтата си за кулинарно предаване, само че
Коментари Харесай

Щерката на Димитър Цонев с нов проект в интернет - „Приключенията на Деси Цонева”

Деси Цонева сбъдна фантазията си за кулинарно предаване, единствено че не в телевизия, а в интернет. През декември предходната година журналистката, която последно бе кореспондентка в „ На кафе ”, започва плана си „ Приключенията на Деси Цонева ”. Определи го като нов формат сред тв предаване и личен влог.

Идеята за кулинарно предаване, което обаче да е много друго от познатите до момента, имала от години. Тя даже изготвила план, който татко й – починалият именит водещ Димитър Цонев, доста харесал. Той видял капацитет в концепцията на Деси, само че малките екрани - не. През годините тя го представяла на няколко, само че нито една не се решила да поеме риск, като утвърди предаването й. За това загатна и самата Деси още в първото видео, осъществено на 8 декември. „ Искаше ми се да сготвям, да се демонстрирам по малкия екран, да показвам какви са моите благоприятни условия в кухнята, само че очевидно нито една телевизия не беше узряла за това ”, разгласи Деси с необятна усмивка. Затова пък я има платформата Youtube, в която може „ без редакция и без цензура ” да сбъдне фантазията си. „ Тук аз вземам решение какво се случва! ”, акцентира тя.

Деси желаела да започва предаването си по-грандиозно, само че поради пандемията, в която затвориха заведения и зали, нямало подобен вид. Затова пък всички си готвят у дома и тя решила да не отсрочва повече. „ В кухнята сме на един от нашите градски жилища. В момента той е свободен, майка ми не го е дала чартърен и ми го е преотстъпила като студио ”, изяснява внучката на Коста Цонев и Анахид Тачева, писа Уикенд. 

И тъй като Деси „ взема решение какво се случва ”, се появи с много забавни визии. За първото видео водещата показа меню от ястия с имуностимулиращ резултат в състезателен екип от две елементи и с гол пъп. За последното ядене водещата се преоблече с чеп и късо потниче, което повече приличаше на състезателен сутиен. Затова пък рецептите й бяха забавни, а Деси бе много готова както с потребните субстанции, които съдържат ястията й, по този начин и с приготвянето им. Само че бе не запомнила да си вземе ренде и трябваше да бели портокал с ножче, тъй че да получи тънки линии от кората му.

Деси подготви още пица от огромна гъба сърнелка. Искала да я набере, само че я купила. Причината е, че неотдавна имала противен резултат след бране на гъби. Мислела, че е намерила най-хубавия „ патешки крайник ”, само че не познала. Разбрала го, като си хапнала малко, едвам се снима за инстаграм, и последвало грубо повръщане.

„ Киселото мляко е натурален пробиотик, подкрепя флората на нашите вътрешности, а когато са здрави, имунната ни система е по-силна ”, изясни Деси, до момента в който приготвяше кекс с джинджифил. Направи и чорба от петлета. А за салатата, която подготви, добави, че постоянно поставя малко черен пипер, с цел да укрепи усета на зеленчуците.

Деси не готви във второто предаване, тъй като имаше рожден ден. Вместо това пременена в черна рокля с гол тил, водещата посрещна две свои приятелки, една от които беше моделът Глория Петкова. Дамите си направиха коктейли и разказваха занимателни истории. И самите те сътвориха такива. Докато приготвяха коктейлите, които трябваше да са гарнирани с „ целувки ”, Глория изпусна една на земята. Наведе се да я вземе, само че при изправянето се надяна на лакътя на Деси, при което „ целувката ” се залепи за очилата й. Разсмяха се и бързо минаха към диалозите на по коктейл. Така стана ясно какДеси, която по едно време си облече пуловер, е получила предложение за брак от втория си брачен партньор – издателят Явор Стефанов, с който имат щерка. Двамата били във Флоренция. „ Сутринта се приготвях в банята, той се върти нещо в стаята по гащета и потник. В един миг излизам и той пада на колене до леглото ”, изясни тя. Журналистката показа, че забременяла на Свети Валентин.

Глория Петкова също имала запаметяващо се предложение за брак. Съпругът й, с който имат щерка, я събудил в леглото с бутилка скъпо шампанско на известна марка. „ По-късно я завел на летище. Тогава Глория схванала, че той ще сбъдне фантазията й, която е да лети над Седемте рилски езера, с цел да ги види от горната страна. „ Никакъв късмет да вървя до там ”, показа тя през смях. Мъжът й провел всичко. „ Вече бяхме на 3 бутилки шампанско ”, разясни Глория по кое време са се качили на самолета, в който обаче нямало парашути. „ Нито катапулти ”, разсмя отново моделката приятелките си. Качили се с следващата бутилка шампанско и към този момент на Седемте рилски езера водачът дал на Глория да ръководи самолета. После мъжът й я завел в хотел. В хола на жилището, в който влезнали, нямало никакви мебели. Имало единствено охолно украсена маса и доста листа от рози. Манекенката трябвало да избере къде да вечерят. „ Свиреше Вивалди. После в стаята – Шопен ”, разясни Глория. Вече там, отново посред листа от рози, приела предлагането за брак.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР