Деси Цонева претърпя страшна загуба само дни преди да се

...
Деси Цонева претърпя страшна загуба само дни преди да се
Коментари Харесай

Трагична загуба в семейството на Деси Цонева: От дни не е на себе си

Деси Цонева претърпя страшна загуба единствено дни преди да се наложи да участва на премиите от фондацията на татко й Димитър Цонев.

Преди няколко дни с е сбогувала със своето куче Текила. „ Едно мъчно, само че неизбежно решение… Сбогом, Текила ", написа Деси. С това ясно демонстрира, че е решила да я приспи. Дружбата й с домашния любим траяла седем години. Тя не дава детайлности какво се е случило и за какво е взела това тежко решение.

 

Мъката отвори остарели рани в душата на Деси. Посред нощ, със сълзи на очи, показа прочувствено стихотворение за своя татко, с който имаше удивителна връзка и той я боготвореше и закриляше. След гибелта на кучето тя още веднъж си напомни тежката загуба на Митко Цонев и несъмнено не е на себе си от дни.

Не й върви на Деси. В началото на ноември пък се наложи да влезе в болница, само че по каква причина не стана ясно. Тя показа фотография от болничната стая. Под фрагмента предстоящо валяха пожелaния всичко да е скоро наред, да се възвръща и да минава леко, каквото ѝ има.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР