Деси Цонева направи за втори път Анахид Тачева прабаба. Съпругата

...
Деси Цонева направи за втори път Анахид Тачева прабаба. Съпругата
Коментари Харесай

Анахид Тачева стана прабаба

Деси Цонева направи за повторно Анахид Тачева прабаба. Съпругата на починалия Коста Цонев се радва и първа правнучка, научи HotArena.

Дъщерята на Димитър Цонев зарадва цялото семейство дъщеричка единствено преди ден. Деси и брачният партньор й Явор Стефанов се снабдиха с една дребна принцеса, с съвършени мерки—49 см растеж, 2,920 кг тегло и тъмна коса.

Малката девойка носи името Бианка Димана и към този момент е била посетена от баба си и братчето си.

Преди 9 години Деси роди от първия си брак с Янчо Таков – младши, наследник Янчо. След развода тя се омъжи за 19 години по-възрастния Явор Стефанов и одобри неговата фамилия.

Двойката се снабди и с момиченце преди дни, като бебето е родено под знака на Везни. Любопитно е, че под тази зодия са родени и прабаба й и татко й. Таткото навърши 55 на 14 октомври, а Анахид стана на 79 на 15 октомври, написа „ Телеграф ”.

Деси разкри преди време, че ще ражда с цезарово сечение и е говорила с астролог освен за точната дата, само че и за часа на раждането. Тя съблюдава всички тези указания и се радва на съвършено бебе.

За срещата си с Явор също има вяра, че е орис, въпреки да се срещнали изцяло инцидентно. „ Срещнахме се напълно инцидентно. Майка ми ме предложения на отмора с нея и сина ми Яни с безусловно нова компания, която съвсем не познавахме.

След гибелта на тати имахме потребност от такова нещо. Аз одобрих и там срещнах Явор. Той ме заприказва и след третия взор бях негова.

След вечерята ме хвата за ръката и от този момент не сме се пускали. Любов от пръв взор ”, споделя Деси.

Двойката живее в неговия апартамент, дружно с двете му дъщери и сина на репортерката от първия й брак.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР