Деси Стоянова остана вдовица само на 48 години, след като

...
Деси Стоянова остана вдовица само на 48 години, след като
Коментари Харесай

На 48 - а вече вдовица, тежки дни пред Деси Стоянова

Деси Стоянова остана вдовица единствено на 48 години, откакто ненадейно загуби брачна половинка си – известния публицист Велислав Русев. Той умря във вторник сутринта едвам на 57-годишна възраст. Разбра се, че си е отишъл след тежък инсулт. Русев бе заровен в петък, 1 декември, в частния гробищен парк в столичния квартал " Бояна ". 

Журналистката не се появи в " Преди обед “ предишния вторник, само че сутринта от предаването не дадоха пояснения за какво я няма. Едва следобяд стана ясно, че брачният партньор й си е отишъл без време. Сломената Деси не пристигна на работа и в идващите дни. Нейни приятелки разкриват, че тя е напряко унищожена от черната новина. Според източник на " Уикенд ", Велислав Русев е бил самичък сега на нещастието. Той е бил в фамилната къща във великотърновско село, където прекарвал по-голямата част от времето си в последните години.

Двамата с Деси Стоянова се срещат във вестник " Сега “, където работят. Вельо, както го знаят приятелите, е работил още в " 24 часа “, " Монитор “, " Експрес “ като правосъден кореспондент. В редакцията на " Сега “ първи я вижда Русев, до момента в който тя пуши цигари в коридора на редакцията. Младата кореспондентка от интернационалния отдел обаче е много резервирана и първоначално двамата са на " здравей-здрасти “. По-късно Деси откликва на ухажването на Русев и стартират да излизат. Това се случва преди 24 години. Двойката подвигна женитба през 2006 година, а 3 години по-късно се раждат близнаците Красимир и Стефан, които майката настойчиво крие, с цел да имат умерено детство. Днес те са единствено на 14 години и оттук насетне ще би трябвало да порастват без татко.

През лятото се появиха клюки, че Деси е в бракоразвод със брачна половинка си, а повода бе, че към този момент не носи брачната си халка. Тогава близки до двойката изрично отхвърлиха това да е истина и обявиха, че красивата журналистка просто не носи пръстена си, само че двамата към момента са семейство. " Вельо е единствената обич на Деси ", споделят околните й.

" Днес Деси Стоянова няма бъде с нас. Тя загуби обичания си човек, брачна половинка си - уважаваният публицист Велислав Русев. Семейството моли за схващане и време, което да им разреши да бъдат дружно в скръбта и превъзмогването на тази голяма персонална загуба. Ние, екипът на " Преди обед ", я обичаме, до нея сме в този сложен миг и я чакаме да се върне ", по този начин екранният сътрудник на водещата Петър Дочев заяви за кончината на мъжа й. Не излиза наяве по кое време ще се върне на екран Деси Стоянова, само че екипът не я притиска и ще й даде времето, от което има потребност, с цел да преодолее този извънредно тежък миг.

В сряда вечерта Деси Стоянова се сбогува с мъжа си в обществените мрежи с прочувствено известие. " Вельо. Отиде си. Мъжът, в който се влюбих преди 24 години в коридорите на в. " Сега “. За който избрах да се омъжа. Бащата на децата ми. Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смяли сме се и сме плакали. Мълчали сме дружно. Хиляди влакна, които са ни свързвали през годините. Никой в никакъв случай не е квалифициран за моменти като този " – гласи постът на красивата тв водеща.

Предстои да забележим по кое време обичаната водеща ще откри сили да се появи на дребния екран.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР