Деси Стоянова и Сашо Кадиев се хвърлиха в дълбокото още

...
Деси Стоянова и Сашо Кадиев се хвърлиха в дълбокото още
Коментари Харесай

Как само са ги събрали! Екипът на Преди обед тази седмица нищо чудно да се избие до петък!

Деси Стоянова и Сашо Кадиев се хвърлиха " в дълбокото " още при започване на новия сезон на " Преди обед ". Първата седмица на възобновеното предаване стартира с двама от най-чепатите събеседници, които са виждали българските малките екрани. Техните седмични коментатори са информационния специалист, някогашна брачна половинка на Иван Лечев и певица от " Трамвай №5 " Оля Маркес де Карденас и продуцентът на " Фермата " Иван Христов.

Още от през вчерашния ден стана ясно, че Сашо и Оля не се харесват изключително. Пререканията стигнаха до такава степен, че Кадиев я назова " вуйна Оля ". Днес пък специалистката по връзка се засегна, че Деси я разгласи като " някогашна " естрадна звезда и съобщи, че някогашни звезди няма.

По-големият " таралеж в гащите " обаче се оказа Иван Христов. Той не си спести нито едно заяждане с водещите, демонстрирайки самочувствие като на надали не най-важния човек в bTV. Продуцентският му фасон да командва всички към себе си докара до експлоадиране в ефир.

Иван се скара на операторите и останалите хора в студиото на " Преди обед ", че са доста шумни и си приказват непрекъснато, което му пречило да чуе какво споделят Деси и Сашо.Той съобщи, че в студиото царяла блъсканица. Водещите останаха стъписани от изблика му, само че въпреки всичко резервираха хладнокръвие и не реагираха на изблика на продуцента на " Фермата ". Много е допустимо да забележим и още по-нервни подиуми  в ефира на bTV до петък, когато завършва уговорката на Оля Маркес и Иван Христов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР