Деси Слава се появява с роля в новия български сериал

...
Деси Слава се появява с роля в новия български сериал
Коментари Харесай

Деси Слава замени попфолка, тръгна в друга посока

Деси Слава се появява с роля в новия български сериал " София у дома ", който потегля скоро в ефира на bTV. Попфолк звездата, която неотдавна изуми почитателите си с фрапантната промяна във визията си, влиза в облика на госпожа Донева, излиза наяве от филмов откъс на сериала.

Всъщност обаче, това не е първото появяване на гласовитата изпълнителка във филм. Преди години тя взе участие с основна роля и в лентата " Малък-голям " на режисьора Ясен Григоров, в съдружничество с известния роден фотограф Темелко Темелков.

Пак в същия период певицата се включи и с епизодична роля в комедийния сериал " Столичани допълнително ", тъй че играта пред камера, може да се каже, че към този момент по никакъв начин не й е непозната.

" София у дома "  ще придвижи феновете в колоритния и необхватен свят на една от най-успешните компании за търговия с недвижими парцели в България. Сериалът разкрива натовареното всекидневие на група млади брокери и техните комплицирани взаимоотношения в един сериозен за компанията интервал.

Поредица от премеждия, комплицирани обстановки и завършения ще слагат героите пред сложни професионални и морални алтернативи. Изпълнени с лек комизъм, занимателни обстановки и неподправена откровеност, епизодите ще изследват другите измерения на това какво е дом и фамилията.

Нов, съвременен и актуален, сериалът ще заложи на напълно нови и свежи лица – надарени артисти, които напълно скоро ще се трансфорат в обичани на феновете на bTV. В ролята на София ще изгрее младата и очарователна актриса – Владинелла Кацарска, която е приключила " Актьорско майсторство "  в класа на доцент доктор Пенко Господинов.

В ролята на един от новите притежатели и финансов шеф на компанията (Даниел), ще бъде артистът Иван Тодоров, а в ролята на новия действен шеф (Никола) ще блесне артистът Никола Парашкевов.

Продуцент на " София у дома "  е Кръстьо Ламбев (Concept Studio).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР