Деси Слава не просто се разбира перфектно с бъдещата си

...
Деси Слава не просто се разбира перфектно с бъдещата си
Коментари Харесай

Деси Слава била свекърва мечта

Деси Слава не просто се схваща съвършено с бъдещата си снаха, а посред им имало откровена любов и другарство. Анжела, която е бременна от огромния наследник на певицата - Майки, разгласи в скорошно изявление, че има най-прекрасната свекърва и двете са в съвършени връзки. Подчерта и, че гласовитата изпълнителка, която е едвам на 44 години, ще е баба единствено на внучката си, другояче за обществото си остава Деси Слава.
 

Анжела е фризьорка по специалност, въпреки че има висше обучение. Младата дама предпочела да работи в салон за хубост, тъй като това й доставяло наслаждение и наслада, а и положителни приходи. Тази работа й давала и контакти с разнообразни хора, забавлява се и е добра в нея, тъй че не мислела да се преквалифицира. Любимият й Майки пък работел като водач и озвучител на майка си Деси Слава, само че се захващал и с други инициативи. Искал да натрупа пари до 30-годишната си възраст, а по-късно щял да си почива.

Любовта сред Анжела и Майки не била от пръв взор . Познавали се от дълго време, само че първоначално били единствено другари. С времето, а и около шерването на персонални истории, двамата се сближили и дружбата им последователно прераснала в любовна връзка. Бебето пък било желано, въпреки че не работели целеустремено да станат родители таман в този момент. Така че когато Анжела схванала, че е бременна, било голяма изненада за всички. Когато тя си направила тест, Майки бил в различен град поради присъединяване на майка му. Анжела му се обадила с богатствата новина, а той, като я чул, затворил телефона. Причината – миел си ръцете в тоалетната и прекъснал диалога, тъй като помислил, че приятелката му се майтапи.

Деси Слава била втората, която схванала, само че не тъй като синът й споделил, а тъй като познала. Певицата забелязала насълзените очи на Майки и незабавно го попитала какво има. Разбира се, доста се зарадвала. „ Няма човек, който да каже, че има по-прекрасна свекърва от мен ”, съобщи Анжела ухилена в скорошно свое изявление.

Майки към момента не е предложил брак на бременната си другарка. Все отново младите обмислят скромна женитба, на която ще поканят единствено най-близките си. Искат да се венчаят край морето. Избрали са и име на щерка си, само че го пазят в загадка. Е, несъмнено, не от известната й баба. Макар че ще е млада баба, Деси Слава била извънредно щастлива . Още повече, че ще има внучка, каквото било желанието й. Тъй като има двама сина, Деси Слава доста желала да има и момиче в фамилията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР