Деси Слава е най-щастливата млада баба, фолкпевицата, която на 7

...
Деси Слава е най-щастливата млада баба, фолкпевицата, която на 7
Коментари Харесай

Малката Десислава е сбъдната мечта на известната й баба

Деси Слава е най-щастливата млада баба, фолкпевицата, която на 7 март чества 45-ия си рожден ден, прегърна първо внуче. Големият й наследник Майки я подари с момиченце, което носи нейното име. Радостното събитие се случи четири месеца, откакто означиха 6-ия рожден ден на Благой, дребният наследник на певицата, с чийто татко тя също се раздели, само че резервираха положителни връзки. 

" Да, вълнуващо е доста! Боже, благодаря ти, че ме подари с най-прекрасната внучка, която носи моето име! Пожелавам на всеки да изпита това благополучие ", показа Деси Слава при раждането на внучка си на 17 април. Стотици бяха честитките от фенове и сътрудници. Пожеланията бяха, несъмнено, за здраве и благополучие, както и да носи гения на гласовитата си баба.

Младите родители Майки и Анджела, която е фризьорка, са дружно от няколко години. Дъщеря им Десислава е чакана с обич и когато се разбра за нея, цялото семейство споделяше вълненията си при подготовката за раждането й. Певицата научила, че ще става баба, минути след огромния си наследник. Тъй като й е озвучител и пътува с нея по участия, Майки не съумял да скрие насладата си, когато обичаната му съобщила новината по телефона. Майката на младия баща, която го познава добре,веднага усетила страстите му и го попитала какво се случва.

Щом схванала, че ще става баба, Деси Слава била извънредно щастлива. Не единствено, тъй като фамилията се усилва, а и че ще е таман с момиче. Певицата, която има две момчета, постоянно е желала и момиченце, тъй че дребната Деси Слава е сбъдната нейна фантазия. Визията на хитовата изпълнителка евентуално не се припокрива с визиите за тази на баба. Въпреки това Деси Слава няма терзания и би желала внучка й да се обръща към нея таман с " бабо ". 

Певицата дори се радва, че посреща първо внуче на тези години, когато е към момента в разцвета на силите си, енергична е и може да взима ефективно присъединяване в грижите за внучка си. 

" Цялата тази наслада е доста по-осъзната, ефикасна. Да можеш да помагаш, да тичаш с детето и да му се радваш по-пълноценно някак си ", споделя Деси Слава. Тя е подготвена да гледа внучка си и когато родителите й желаят да излязат вечер. Разбира се при опция, тъй като програмата й с участия е много натоварена.

Въпреки ангажираността с кариерата си, певицата с готовност и наслада влиза в ролята си на баба. Още повече, че самата тя знае какъв брой е скъпа тази поддръжка, тъй като доста е разчитала на своята майка да й оказва помощ за Майки, а след това и на бабата на Благой по бащина линия. Затова Деси Слава си пожелава да съумява да намира салдото с работата си, тъй че да има време за себе си и фамилията си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР