Деси Радева не ме е гонила като кандидат-снаха и в

...
Деси Радева не ме е гонила като кандидат-снаха и в
Коментари Харесай

Скандална моделка: В шок съм, Деси Радева не ме е гонила!

 " Деси Радева не ме е гонила като кандидат-снаха и в тези изказвания няма нищо правилно. Абсолютна неистина и небивалица са. В потрес съм “.

Така топлес  моделката Силвия Юрукова разяснява медийни изявления, съгласно които моделката не се понравила на брачната половинка на президента като кандидат-снаха за  сърцето на единствения й наследник Страхил.

Поредната кандидат-снаха била изоставена от волейболиста, откакто майката не одобрила нейната недобра известност. Става дума за моделката Силвия Юрукова, известна със скандалните си изяви във " ВИП Брадър " и топлес фотоси.  Двамата със Страхил имали спекулация, почнала в обществените мрежи, където се срещнали.

Преди време обаче недоброжелатели на двойката пуснали  в интернет техни персонални кореспонденции, в които се прецизират по кое време ще се срещнат и разменят благи любовни реплики. Те достигнали до Радева и тя обширно проучила възлюбената на сина си. Не останала никакъв удовлетворена от нейната обществена популярност. Веднага се намесва в връзките им и към днешна дата всичко сред Силвия и Страхил е предходна история,  като двамата даже не са съхранили другарството си в интернет.

" Това е остаряла и претоплена история, която нямам концепция за какво се разгласява. В  нея няма капка истина “, разяснява Силвия, представена от.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР