Деси Иванчева беше изведена от болницата и върната обратно в

...
Деси Иванчева беше изведена от болницата и върната обратно в
Коментари Харесай

Иванчева е пак зад решетките

" Деси Иванчева беше изведена от болничното заведение и върната назад в ареста преди оповестения от лекарите час - незабавно след последното ѝ проучване в 8:20 ч ". Това известие излезе на фейсбук страницата на кметицата на столичния регион " Младост ", която от април е зад решетките по обвиняване за рушвет.

На 1 август кметицата влезе в “Майчин дом” в София за прегледи на израстък на хипофизата ѝ. На фотография, добавена към обявата, се вижда, че на излизане от болничното заведение Иванчева още веднъж е с вериги на краката.



Припомняме, че кметицата на " Младост " Десислава Иванчева бе задържана зрелищно по време на приемане на рушвет. Тя, заместничката й Биляна Петрова и помагачът им Петко Дюлгеров са в ареста по обвиняване, че са взели рушвет в изключително огромни размери. Инвеститорът Александър Ваклин упрекна кметицата, че му е поискала 500 000 евро, 70 000 от които бяха открити у нея и у Дюлгеров. Подкупът трябвало да накара Иванчева да придвижи разрешителното на предприемача за градеж. Иванчева отхвърля обвиняванията. Тя е безапелационна, че не е знаела за парите, открити в колата й, както и че не е разговаряла с Ваклин отвън общината, а при диалозите им обсъждали план за детска площадка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР