Деси Добрева е тънка като вейка, но това не означава,

...
Деси Добрева е тънка като вейка, но това не означава,
Коментари Харесай

Кльощавата Деси Добрева яде като за двама

Деси Добрева е тънка като вейка, само че това не значи, че страда от липса на вкус. Певицата хапва постоянно и по доста, а оня ден се нахрани щедро и пред обективите на папараците на Уикенд. Варненката омете цялостен догоре плик с вкусотии в колата си, тъй като я гонеше вълчи апетит.
Бившата вокалистка на Слави си купи ястие от кулинарен магазин в центъра на София. Тя влезе там със стърчащ над маската й нос, само че и личният състав носеше защитните аксесоари не по разпоредбите на РЗИ, та никой никому не направи забележка. Кльощавата русокоска изчака реда си на опашката, а когато пристигна време да поръчва, изиска салата, чорба и два сандвича. Щом чу желанията й, продавачът я погледна с изненада – очевидно му беше необичайно, че нежната дама е способна да погълне такова огромно количество храна.

Стиснала в ръка плика с покупките, къдрокосата изпълнителка напусна комерсиалния обект и махна маската от лицето си. После закрачи към паркирания си наоколо автомобил – вехта хонда с варненска регистрация.

В студения февруарски ден Добрева беше облечена повърхностно – с гуменки с тънки подметки, дънки и алено яке. На главата си тя бе нахлупила розова диадема с панделка, която повече би прилягала на щерка й Алина.

Като стигна очуканото си возило, Деси се настани на шофьорското място и прегледа небрежно осведомителния поток в смарт телефона си. После пък се зае да тъпче калории в устата си. Певицата, която в свободното си време популяризира подправени вести в интернет (именно тя популяризираше фейка, че българчета ще бъдат отнемани от родителите им, с цел да бъдат давани на гей двойки в Норвегия за развъждане – б. р.), изконсумира в спрялата си таратайка и чорбицата, и салатата. Това обаче не й стигна, с цел да се засити, та начена и първия от двата си сандвича. Докато ръфаше франзелата, тя възпламени мотора, даде газ и потегли нанякъде.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР