Деси Банова окончателно е напуснала Нова телевизия, издадоха познати на

...
Деси Банова окончателно е напуснала Нова телевизия, издадоха познати на
Коментари Харесай

Защо Деси Банова не е премахната от Лицата на Nova?

 Деси Банова дефинитивно е напуснала Нова телевизия, издадоха познати на русокоската. Както вестникът предвижда преди месеци, някогашната синоптичка най-малко за момента се е отказала от своята телевизионна кариера и е предпочела да развива личен бизнес с дейното подпомагане на мъжа си Росен Плевнелиев.

Чаровната русокоска слезе от телевизионния екран, когато роди сина си от Росен Плевнелиев. Това стана още в първия ден на октомври 2018 година Платеният отпуск по майчинство на някогашната синоптичка изтече още на 1 октомври предходната година, а в края на ноември изтекоха и двата месеца заплатен отпуск, които й се полагаха за тези две години майчинство. Но тя към момента не е се е появила назад на екрана. В същото време още преди три години е записала компания за консултантска активност. Според слуховете, Деси е напуснала дефинитивно малкия екран, единствено че по незнайни за необятната общност аргументи към момента не го е оповестила. 

По-интересното обаче е, че от Нова телевизия не са го оповестили. Нещо повече – името на госпожа Плевнелиева към момента попада в формалния лист с лицата на медията и то в качеството й на водеща на прогнозата за времето. Любопитно е, че в този лист не е включена новата синоптичка на канала Лора Георгиева, макар че тя към този момент цялостен месец води излъчванията. Източници от Нова издадоха, че Лора е назначена на овакантеното място на напусналата Деси. Неслучайно тя се появи в ефир при започване на декември – тъкмо когато изтече и последният ден от платения отпуск на госпожа Плевнелиева. 

Защо Деси към момента участва в панела с " Лицата на Nova "? Има три вероятни отговора на този въпрос. Първият е, че малкия екран избира да не дава публичност на обстоятелството, че Банова към този момент не работи там, с цел да не се постанова да се впуска в досадни пояснения по тематиката. Вторият – самата някогашна синоптичка е помолила да не се огласява напускането й, тъй като това би провокирало звук към името й. В последно време русокоската заобикаля фокуса на публичното внимание, предпочитайки да живее в анонимност, доколкото това е допустимо в нейния случай. Третото пояснение е, че някой от чиновниците на малкия екран просто не си е приключил работата и е пропуснал да смъкна Банова от листата с лицата на Нова, както и да сложи Лора на нейно място. Това обаче е най-слабо евентуалният отговор на въпроса. 

Самата Деси, която в никакъв случай не е бягала от известността, усети нейния отрицателен резултат, когато през 2017 година заяви, че има връзка с президента Росен Плевнелиев. Това е трансформира в обичана тематика на клюкарите, които не пропускаха случай обществено да я атакуват по всевъзможни мотиви. Това отблъсна русокоската от концепцията да бъде известна и я накара да потърси работа, която може да прави надалеч от прожекторите написа " Уикенд ". Тя се зае с консултантски бизнес, като се приказва, че в него разчита за помощ на своя брачен партньор. В същото време роди сина си Йоан. Поне за момента тя не обмисля да се върне под светлините на прожекторите. Но не е изключено да го направи в бъдеще.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР