Деси Банова направи сензационни признания за личния си живот. Синоптичката

...
Деси Банова направи сензационни признания за личния си живот. Синоптичката
Коментари Харесай

Житейски удар за Деси Банова! Ето какво я сполетя:


Деси Банова направи сензационни самопризнания за персоналния си живот. Синоптичката описа, че е претърпяла тежък прелом преди година, защото се е разделила с предприемача Ивайло Граховски.

Двамата имаха дългогодишна връзка, от която се роди щерка им Йоанна. Но синоптичката признава, че в действителност в никакъв случай не са се разбирали. Били доста разнообразни като характери, само че по този начин и не намерили салдото в връзките си.

разкрива, че се разделили безшумно и добродушно, без панаири. Двамата по този начин и не подписаха брак, даже след раждането на детето им. Така че, нямало грозни подиуми посред им.

Ивайло Граховски развива огромен бизнес с чанти, а самата Деси Банова ги популяризираше дълго време. Той обезпечи финансиране на синоптичката, с цел да стартира и тя лично начинание. Красивата русокоска откри сватбена организация в съдружничество с другарка. Но бизнесът им банкрутира след няколко месеца.

Дълги години Деси Банова се надяваше, че ще получи опция от Нова тв да развива лично предаване или най-малко графа в границите на друго, сходно на по- младите й колежки Никол Станкулова и Гери Малкоданска. Но от управлението по този начин и не почели мераците й, а и очевидно Банова няма контактите, на които разчитат другите сипоптички в малкия екран. Така Банова си остана „ иконата на времето “ и не получи късмет за по- огромно развиване.

От скоро красивата синоптичка има нов мъж в живота си, призна самата тя. Не крие, че е влюбена в него и се усеща щастлива. Но няма предпочитание да разкрива детайлности за гаджето си.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР