Деси Банова е една от известните личности у нас. Тя

...
Деси Банова е една от известните личности у нас. Тя
Коментари Харесай

Деси Банова с ново амплоа. Ето как се уреди синоптичката

Деси Банова е една от известните персони у нас. Тя се прочува първо с работата си като синоптичка по Нова телевизия. Бързо става фаворитка на феновете и скоро стартира да се занимава и със странични действия, свързани с климата и измененията в него. Тя е участвала на редица интернационалните конференции и семинари по тази тематика и има дейна позиция по климатичните въпроси. Напоследък тя закупи още по-голяма популярност, откакто обществено разгласи връзката си с президента Плевнелиев. Двамата криха любовта си известно време, само че медиите бързо схванаха за нея и двамата взеха решение да дадат искрено изявление, с цел да спрат спекулациите по тематиката.

Кариерата на синоптичката не пострада от обстоятелството, че се е залюбила с президента Плевнелиев, в противен случай. От Нова телевизия оповестиха, че синоптичката е получила нов професионален ангажимент. От водеща на прогнозата за времето, Банова ще стане водеща на лична графа в утринния блок на малкия екран. Рубриката ще се споделя „ Истории на триумфа с Деси Банова “ и ще се излъчва всеки петък в утринния блок на Нова.

Самата Деси Банова разяснява новото амплоа, в което ще се изявява, по този начин:

„ Вече имах опцията да се срещна с някои от тези хора, които са били отвън България, почерпили са опит извън, само че са се завърнали, стимулирани да съумяват не другаде, а в България. Аз съм извънредно щастлива и разчувствана от новото начинание и се надявам, показвайки тези почтени образци, да вдъхна малко повече убеденост на всички българи “. Първият епизод на новата графа ще бъде излъчен този петък, 16 февруари, а първият посетител на водещата ще бъде Александър Рангелов, който е притежател на премия за нововъведения, оповестява „ 24 часа “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР