Десетте общински структури на Движението за права и свободи в

...
Десетте общински структури на Движението за права и свободи в
Коментари Харесай

Областната структура ДПС във Велико Търново влиза в Новото начало на Пеевски

Десетте общински структури на Движението за права и свободи в област Велико Търново се причисляват към оповестената от Делян Пеевски групировка " Движение за права и свободи - Ново начало ". Решение за това е взето с болшинство на уголемен Областен съвет, заяви БНР.

27 от 33-мата членове на Областния съвет на Движение за права и свободи са подкрепили предложение регионалната конструкция да поддържа " Движение за права и свободи - Ново начало " на идните парламентарни избори. Решението ще бъде изпратено до Централното оперативно бюро (ЦОБ).

" Движението за права и свободи в област Велико Търново е живо, единно и целенасочено, макар разривите по горните етажи на партията ", разяснява ръководителят на регионалната партийна конструкция Гюнай Далоолу. Той беше един от десимата регионални водачи, изключени от Движение за права и свободи с решение на почетния ръководител Ахмед Доган. " Ние сме устремени и съм уверен, че на тези избори " Движение за права и свободи - Ново начало " ще се борим още веднъж да бъдем трета политическа мощ в региона, още веднъж да имаме депутат ", съобщи Далоолу.

Според общинския консултант и заместител регионален ръководител на Движение за права и свободи Сунай Мунков разяснява пред депесарите в региона отдавна стоял въпросът: " Ние предатели ли сме, или сме предадени? Отговорът на всички беше, че сме предадени. "

Водач на листата на Движение за права и свободи за велико Търново на последните няколко вота беше Йордан Цонев, който също поддържа Пеевски. Сега обаче общинските структури желаят за лидер локален човек.

Поддръжници на Доган пък са ръководителят на регионалната младежка организация Санер Узунали и заместител регионалният шеф Мастън Мастънов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР