Десетте най-зли коткиКотките са един от най-разпространените домашни любимци, освен

...
Десетте най-зли коткиКотките са един от най-разпространените домашни любимци, освен
Коментари Харесай

Десетте най-зли котки

Десетте най-зли котки
Котките са един от най-разпространените домашни любимци, с изключение на гальовни тези мъркащи създания могат да са доста своенравни и даже рискови.

Ето класацията на 10-те най-зли котки:

10. Манул – загадъчен, самостоятелен и с нокти 3 пъти по-големи, в сравнение с имат елементарните котки. Макар хората да са опитомили манулите, с тях би трябвало да сме по-внимателни.

9. Котка порода савана – това е порода домашна котка, безусловно умалено копие на сервала, въпреки и много огромна. Опасни са не възрастните, а по-младите, които атакуват непознати.

8. Британската домашна котка е доста известна порода. Ще се запитате какво прави в тази ранглиста? Тези плюшени котенца не могат да търпят, когато ги прегръщат.

7. Чаузи – примес сред домашна котка и див мочурлив рис. Тези мъркащи същества не могат да живеят в апартамент. Ако имат пространство и се отглеждат от детство, въпреки всичко можете да ги възпитате някак.

6. Тръстиковата котка е дива, въпреки и не доста огромна, тежи единствено към 15 кг. Красавицата не обича, когато я... галят.

5. Пухкавият мейн куун е мързелив и като цяло добър, само че в случай че прекомерно доста го дразните, то сигурно ще ви отмъсти. Затова митът, че той е най-хубавият другар на децата, в действителност е единствено мит.

4. А абисинската котка отмъщава незабавно.

3. Стоун кугуар е резултат от кръстосването на домашна с тръстикова котка. Голяма, своенравна и признава единствено своя стопанин.

2. Външният тип на меконгския бобтейл би трябвало да ви направи внимателни незабавно, тъй като припомня сиамските котки – своите близки родственици. Тези котки се употребяват за защита.

1. И спечелилият е сиамката – най-злата котка. Този факт е прочут даже на децата от анимационните филми. Кой там е злодеят? /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР