Десетте най-добри монети за грешка в Обединеното кралство са разкрити

...
Десетте най-добри монети за грешка в Обединеното кралство са разкрити
Коментари Харесай

10 най-редки монети „грешка“, които могат да ви донесат до £1000 - проверете рестото си

Десетте най-хубави монети за неточност в Обединеното кралство са разкрити в нова книга – като една от тях коства до £1000.

Колин Белами, който управлява известния уеб страница Coin Hunter, разгласява нова книга, озаглавена Coin Hunting: Rare and Error UK Coins, която разказва детайлностите за ресто, което може да ви донесе малко положение. Повечето от упоменатите монети могат да бъдат открити в ресто.

Монетите с неточности могат да бъдат изключително скъпи за колекционерите, защото те могат да бъдат еднократни или едни от доста дребното - само че монетата постоянно коства единствено това, което някой is willing to pay for it. Ако планирате да купите монета, внимавайте за имитации, които се продават в eBay, с цел да не бъдете излъгани за пари.

Можете да получите монети, тествани от Кралския монетен двор, с цел да ревизирате дали са същинска договорка. За Кралския монетен двор е мъчно да каже какъв брой тъкмо монети с неточности могат да бъдат в обращение, защото създава сред три милиона и четири милион...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР