Десетото юбилейно издание на спектакъла Нощ на звездите на фондация

...
Десетото юбилейно издание на спектакъла Нощ на звездите на фондация
Коментари Харесай

Енчо Керязов слезе от сцената с пищно шоу |

Десетото юбилейно издание на спектакъла " Нощ на звездите " на фондация " Енчо Керязов " нощес в Пловдив бе самобитен бенефис за сегашния заместител кмет на Ямбол и международна циркова звезда Енчо Керязов.

Спектакълът бе и формалната гала за награждаването в категориите " Образование ", " Изкуство " и " Спорт ", " Талант на десетилетието ".

Енчо Керязов бе награден с почетния знак на президента Румен Радев за цялостния принос в региона на спорта и цирковото изкуство. Президентът и брачната половинка му Десислава Радева бяха измежду гостите на спектакъла, на който звездата в акробатиката Енчо Керязов излезе за финален път на сцената. С него излязоха и младите му наследници акробати. Младият акробат Алекс Костов не взе участие в спектакъла поради строшен крайник.

В спектакъла взе участие и носителя на най-високи оценки в региона на цирковото изкуство-звездния смешник ХУШ МА ХУШ - звездният смешник на парижкото кабаре " Лидо ".

Сред участниците бе и рисковият актьор Фреди Нок, който върви по въже на стотици метри над земята без каквато и да е осигуровка. Има 22 международни върха, а през март 2015 година прави неповторим преход като изминава дистанцията сред два планински върха, с цел да усъвършенства върха за вървене по въже на най-голяма височина, стоял недокоснат в продължение на 41 години.

Пред пловдивската аудитория Енчо Керязов показа, че не е печален, тъй като има доста надарени деца и поради тях светът е цялостен с вяра.

" Тази " Нощ на звездите " не завършва " - сподели Енчо Керязов и приветства всички надарени деца, нормирани през годините от неговата фондация.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР