Десетокласник бе пребит в двора на СУИЧЕ Свети Климент Охридски

...
Десетокласник бе пребит в двора на СУИЧЕ Свети Климент Охридски
Коментари Харесай

Пребиха десетокласник заради момиче в двора на училище

Десетокласник бе пребит в двора на СУИЧЕ „ Свети Климент Охридски ” в Благоевград след спор за момиче. Нападението е осъществено от четирима връстници на пребития Иван Иванов, които са от други образователни заведения.

Всичко станало към 12,30 часа в четвъртък, след края на образователните часове за първа промяна. Побойниците пристигнали, с цел да търсят сметка от съученика на Иван – Мартин, който направил коментар по адрес на момиче. Сред тях бил и приятелят на девойката. Те се нахвърлили върху Мартин, който е от Благоевград. Иван се опитал да го отбрани от нападателите, само че те насочили експанзията си към него и го свалили на земята с юмруци и ритници. Никой от останалите възпитаници в двора на СУИЧЕ не се намесил, с цел да отбрани момчето.

Побойниците избягали, само че по-късно са открити от полицията – трима от тях са от Благоевград, а четвъртият е от петричкото село Саумилово. Пострадалият възпитаник, който е от Разлог, е настанен за лекуване в МБАЛ-Благоевград с комоцио и охлузни рани по главата, ръцете и краката. Уведомена за случая е е Районна прокуратура-Благоевград.

Директорът на СУИЧЕ - Светлин Абаджиев, твърди, че случаят е станал в миг, когато защитата е била в обедна отмора. Първа помощ на момчето, преди да дойде колата за спешна помощ, е оказала здравната сестра на учебното заведение.  
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР