Десетки варненци се събраха на протест срещу затварянето на консулствата

...
Десетки варненци се събраха на протест срещу затварянето на консулствата
Коментари Харесай

АБВ събра десетки варненци срещу затварянето на консулствата в Русе, Варна и София и изгонването на 70 руски дипломати от България

Десетки варненци се събраха на митинг против затварянето на консулствата в Русе, Варна и София и изгонването на 70 съветски дипломати от България, по самодейност на Политическа партия АБВ. Те се оповестиха против решението на държавното управление в оставка на Кирил Петков и желаеха анулацията му.

Има действителна заплаха за прекратяване на дипломатическите връзки, т.е. за затваряне на съветското посолство в София, сподели доцент Георги Кючуков, ръководител на АБВ във Варна. Той акцентира, че в надалеч по-критични исторически времена задачата на Русия в България не е била закривана.

„ А в този момент един човек, пристигнал с неистина в политиката и минаващ с неистина в политическото несъществуване, съумя да реализира това “.

Доц. Кючуков акцентира нуждата от разговор и решения на законова и кардинална основа, което да подсигурява националната сигурност и на България, и на Русия и решение, което да дава вероятности, а не такова, което да спре връзките сред нашите страни.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР