Десетки стопани на кучета и техните любимци посетиха днес обновената

...
Десетки стопани на кучета и техните любимци посетиха днес обновената
Коментари Харесай

Кучета се забавляват на новата площадка в Розариума СНИМКИ

Десетки стопани на кучета и техните любимци посетиха през днешния ден обновената кучешка площадка в парк " Розариума " на Гребната база. Те бяха сюрпризирани с куп дарове и имаха опцията да получат скъпи препоръки и насоки от професионален треньор на кучета за вярното потребление на оборудванията.

Кучешката площадка беше актуализирана през миналата седмица от чиновници на регион " Западен ", водени персонално от кмета Димитър Колев, в партньорство с компания " Марс България ". Специално оградена за задачата, тя разполага с уреди за трениране и игра, тъй че притежателите и техните кучета да могат да възпитават своите любимци до момента в който се забавляват интензивно. С модернизирането на площадката от администрацията не престават работата по обновяването на парк " Розариума " край Гребнага база. След като бе главно ремонтиран той за малко време се трансформира в желано място за отдих и игри за дребни и огромни.
тагове куче розариум площадка  Кучета се забавляват на новата площадка в  Кучета се забавляват на новата площадка в  Кучета се забавляват на новата площадка в  Кучета се забавляват на новата площадка в
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР