Десетки са се събрали пред Съдебната палата в Пловдив в

...
Десетки са се събрали пред Съдебната палата в Пловдив в
Коментари Харесай

Бунт пред съда в защита на Машора, той: Нямам никаква вина! ...

Десетки са се събрали пред Съдебната палата в Пловдив в поддръжка на Тошко Тодоров - Машора от Столетово, упрекнат в трафик на мигранти, съобщи кореспондент на " Марица ".



След минути стартира съвещанието в Окръжния съд, на което би трябвало да се реши дали Машора да бъде екстрадиран в Гърция, каквото е настояването в европейската заповед за арест.



Драмата на Тодоров води началото си от есента на 2019-а. Тогава той продава кемпер на двама души. Месец и половина по-късно возилото е намерено натъпкано с незаконни мигранти до град Драма, Гърция.

В жабката полицията намира талоните на кемпера на името на Тодоров. Само по тази диря те стигат до извода, че е съпричастен и желаят да го съдят в Гърция. Законът там планува по 8 години затвор за всеки открит мигранти, което на процедура значи до живот за Машора.



Самият Тошко Тодоров участва на митинга. " Нямам никаква виновност. Намерили са старите талони и това е. Кемпера е данъчно отписан. Това е някаква скица. Няма да съм първата жертва, нито последната. За мен е по-тежко наказването от това на индивида, който е управлявал кемпера с бежанците ", отсече той.

фотоси: Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР