Десетки са ранени при протеста срещу Българския футболен съюз (БФС),

...
Десетки са ранени при протеста срещу Българския футболен съюз (БФС),
Коментари Харесай

Десетки са ранените при протеста срещу БФС в София. Полицията разпитва фенове

Десетки са ранени при митинга против Българския футболен съюз (БФС), който ескалира в четвъртък вечерта в центъра на София. Очаква се малко по-късно Столична дирекция на вътрешните работи да даде детайлности за техния прецизен брой на брифинг.

Бунтът на футболни почитатели сътвори безпорядък по улиците на столицата. Стигна се и до конфликти с полицията, която извади водни оръдия, с цел да се опита да овладее обстановката.

В региона на митинга към ул. Гурко има нанесени вреди по коли и редица паркинг колчета, които са изтръгнати от асфалта. Министерството на младежта и спорта, което се намира в региона, е със счупени стъкла. Все още в региона могат да се видят камъни, павета и изгорени павета, само че пътното платно към този момент е разчистено.

От Столична дирекция на вътрешните работи споделиха по-рано, че към този момент са почнали издирването на отговорните за вандалските прояви. Изданието " Дневник " оповестява, че футболни почитатели са викани на разпит след митинга, като към този момент са разпитвани последователи на ЦСКА, взели участие в демонстрациите.

Столичната дирекция на Министерство на вътрешните работи ще даде брифинг с повече детайлности в 08:00 часа.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР