Десетки протестиращи се събраха пред община Красно село с искане

...
Десетки протестиращи се събраха пред община Красно село с искане
Коментари Харесай

Протестиращи искат кметицата на Красно село да си ходи

Десетки протестиращи се събраха пред община Красно село с искане Росина Станиславова да се съобрази със законите и да си подаде оставката.

Кметицата излъчена от Демократична България повече от две години и макар множеството сигнали и митинги отхвърля да напусне поста си.

 



Въпреки митингите и виковете обаче, кметицата на Демократична България отхвърля да си подаде оставката. Станиславова е подала молба за допълнение на правосъдното решение, като се базира на съответни членове в КПК и Наказателно-процесуален кодекс. Причината е, че в хода на решението на Върховния административен съд са прегледани няколко проблема. Един от тях е, че съгласно европейското законодателство няма спор на ползи, а магистратите не са се произнесли по нея. Дотогава тази молба е спънка за процедурата по отстраняването ѝ като областен кмет. „ Аз изпратих моето дете на фронта против непозната болест.

Гордея се, че назначих щерка си и бих го направила още веднъж “, изясни още Станиславова.

По-рано Върховният административен съд разгласи дефинитивно, че Станиславова е в спор на ползи по един от трите случая, по които антикорупционната комисия я уличи.

Магистратите оставиха в действие присъдата на Административния съд в София за това, че е сключила контракт с щерка си.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР