Десетки приятели, близки, роднини и бивши колеги се стекоха на

...
Десетки приятели, близки, роднини и бивши колеги се стекоха на
Коментари Харесай

Погребаха бившата депутатка Ирина в бял ковчег

Десетки другари, близки, родственици и някогашни сътрудници се стекоха на погребението на някогашната украинска депутатка Ирина Бережная, която почина при злополука в Хърватия в мерцедес, каран от българина Петър Петров.
Прощаването мина в Трапезната черква Киево – Печерската Лавра. Сред първите, които пристигнаха да се сбогуват с младата жена бяха украинската певица Анжелика Рудницкая, националният народен представител Дмитрий Добкин, певицата и близката другарка на починалата Светлана Лобода.



Тялото на някогашната депутатка бе импортирано в църквата в бял ковчег. Тя също бе облечена цялото в бяло, а към лицето й бе обтегнат воал.





През цялото време на погребението майката на Ирина – Елена Бережная не откъсваше очи от лицето на щерка си, мъчно сдържайки сълзите си.



На погребението участва и медийният магнат Борис Фуксман.70-годишният милионер и брачната половинка му Лилия ще поемат грижите за Даниела - 8-годишната щерка на Ирина Бережная. Самата някогашна депутатка приживе криеше кой е татко на детето, само че се счита, че това е точно Борис Фуксман, с който тя бе близка.



Детето е единственият оживял при тежката злополука, в която умират Ирина Бережная и българинът Петър Петров.

БЛИЦ научи, че околните на Петър Петров имат проблем с връщането на тялото. Заради тежките пострадвания и контузиите, то е трябвало да бъде доставено в България със аероплан в затворен, железен ковчег още през вчерашния ден. В последния миг, обаче, самолетната компания се е отказала от транспорта и по този начин братът на Петър Петров, който сега е в Хърватия, е бил заставен да търси други разновидности. Предполага се, че погребението на българина ще бъде в неделя в Разград.

БЛИЦ научи още от кое място се е прибирала Ирина Бережная. Приятел на Петър Петров, който също е работил с него в Монако и познава персонално някогашната депутатка разкри: „ Ира ходеше на отмора при собствен сътрудник, доста прочут украински политик, който има вила в Монако. Двамата бяха близки и около визитите си там се срещна и с Петър Петров, който не я вози за първи път. Но не са и правилни слуховете, че са имали нещо общо. Просто той изпълняваше задания на шефа си и я откарваше на разнообразни места, когато се налагаше”, разкрива приятелят на Петър Петров.

Мира Найденова, БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР