Десетки популярни личности и лица на NOVA обединяват усилия в

...
Десетки популярни личности и лица на NOVA обединяват усилия в
Коментари Харесай

УНИЦЕФ и NOVA с благотворителен спектакъл срещу насилието в училище

Десетки известни персони и лица на NOVA сплотяват старания в обща идея – обезпечаване на сигурна образователна среда за българските деца. Те ще се включат в благотворителен театър, който е кулминационна точка на акцията на УНИЦЕФ „ Заедно против насилието в учебно заведение “ . Концертът ще бъде излъчен на 23 февруари от 20:00 часа онлайн в ефира на NOVA. Със събраните средства по време на двучасовия театър ще се финансира 3-годишната стратегия за предварителна защита на насилието в учебно заведение и основаване на сигурна образователна среда, която ще бъде създадена взаимно от УНИЦЕФ и МОН.

Водещи на спектакъла ще бъдат обичаната актриса Йоана Буковска-Давидова и младият артист, добре прочут на детската аудитория, Мартин Паунов.
 Йоана Буковска Давидова NOVA
По време на концерта всеки фен ще може да поддържа идеята на УНИЦЕФ и NOVA като изпрати SMS с цифра 5 на номер 1021 (ДДС и такси не се начисляват за клиентите на всички мобилни оператори) и стане БЛАГОДЕТЕЛ с месечни дарения през мобилния си телефон* или посредством онлайн подаяние на dari.unicef.bg
 Мартин Паунов NOVA-->
Дигитален медия сътрудник на концерта е Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп.

Повече за интервенцията в учебните заведения, която ще стартира от идната образователна година, можете да научите на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР