Десетки писма са получени в bTV след репортажа за ,

...
Десетки писма са получени в bTV след репортажа за ,
Коментари Харесай

Десетки искат да помогнат на 86-годишната лекарка от Монтана

Десетки писма са получени в bTV след репортажа за, с цел да обезпечи бъдещето на малолетния си внук. Много хора са се обадили и непосредствено на лекарката, осведоми малкия екран.

Днес след промяната си в болничното заведение доктор Латинка Цветанова потегля към поликлиниката. С повече сили, само че и с терзание.

„ Много хора ми се обадиха. Даже аз започнах да се срамувам… Благодаря им “, споделя доктор Латинка Цветанова и прибавя, че в случай че някой от тях й изпрати средства, ще му благодари.

„ Историята й доста ме трогна и бих желала да оказа помощ “, се споделя в едно от писмата до малкия екран. „ Искрено се надявам дамата да се съгласи и тези парички да оказват помощ на нея и внучето й, тъй като това, което прави, малко хора са способни да го създадат и за мен ще е повече от благополучие да създадем живота й, една концепция в случай че не по-лесен, по-спокоен най-малко “, написа в друго.

Рехабилитаторката споделя, че в случай че хората й оказват помощ, това ще й даде свободата да се откаже най-малко от едната си работа, тъй като физически към този момент мъчно устоя.

Д-р Латинка Цветанова е физиотерапевт повече от 60 години. Работи и в болница, и в поликлиника в Монтана, а и във филиала на „ Спешна помощ “ в Чипровци. Преди две години щерка й издъхва след затруднения от COVID-19 и от този момент доктор Цветанова поема грижите за внука си, който е в девети клас.

Д-р Цветанова споделя, че на детето е отпусната пенсия. „ Има потребност от мен, само че аз в случай че ви кажа, за две години откогато е умряла щерка ми, съм готвила 3 пъти “, споделя тя.

И още веднъж декларира, че ще работи, до момента в който може.

„ Наистина, най-хубавата от всичките. Много пострада благата, обаче ние сме й споделили – животът е напред, тя го може и по този начин “, разяснява нейната колежка рехабилитатор Жулиета Стоянова.

„ Няма метод различен. Само поради детето, другояче не желая да пребивавам и един ден “, споделя обаче доктор Латинка Цветанова.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР