Десетки недоволни се събраха отново на протест в пловдивското село

...
Десетки недоволни се събраха отново на протест в пловдивското село
Коментари Харесай

Войводиново протестира, жена си спомня как Асен е крещял: Остави ме да го довърша!

Десетки недоволни се събраха още веднъж на митинг в пловдивското село Войводиново. Протестните дейности към този момент минават спокойно. Хората желаят съдът да анулира решението си, посредством което двамата братя, пребили командоса Валентин Димов, излязоха на независимост. Припомняме, че те подписаха съглашение, с което се признаха за отговорни и по този начин им бяха наложени условни присъди.
" Това е насмешка с всички неща, които се случват в нашата страна. Дава се мотив да продължат да се вършат още повече закононарушения " , показаха пред Народоосвободителна въстаническа армия ТВ несъгласието си със съдийското решение поданици на Войводиново. " Докато съм жива няма да не помни тези юмруци, скачането върху него, ритниците. Никога няма да не помни по какъв начин отвред пръскаше кръв. Няма да не помни, тази свирепост и това, че Асен Пакетов крещи " Остави ме да го довърша! " , описа пред БТВ директен очевидец на случилото се.
" Не е обикновено да им бъдат дадени такива присъди. Страхуваме се. Имаме деца и внуци и всички ", сподели различен гражданин на селото. Местните чакат, че ромите ще се върнат в махалата на Войводиново даже след събарянето на постройките. И в случай че това се случи хората се заканват, че ще стачкуват и няма да ги позволен назад.
Кметът на селото Димитър Тосев заяви, че до момента всяко едно от съвещанията по дело за събарянето на ромските постройки е било отлагано за последваща дата. Причината - тъжба, без да има доказателства кой и по какъв начин ги е построил и по какъв начин взима тока. Знае се единствено, че от жилището на един човек се е взимало електричество и са били сложени общо два водомера.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР