Десетки мъже нахлуха в неделя на пистата и терминала на

...
Десетки мъже нахлуха в неделя на пистата и терминала на
Коментари Харесай

След размириците в Махачкала: Кадиров издаде заповед да се стреля на месо по демонстранти

Десетки мъже нахлуха в неделя на пистата и терминала на летището в дагестанската столица Махачкала, като нападнаха пасажери от полет от Израел. Над двадесет души бяха ранени, а осемдесет и трима от нападателите бяха арестувани, оповестиха локалните управляващи. Чечения и Дагестан са полуавтономни съветски републики в северен Кавказ. Те са с преобладаващо мюсюлманско население.

Според информация на съветската информационна организация РИА Новости по време на съвещание на локалното държавно управление в чеченската столица Грозни Кадиров е декларирал, че всеки участник в безредици би трябвало да бъде задържан и вкаран в пандиза. При опозиция по време на задържането представителите на силите на реда би трябвало първо да произведат три предупредителни изстрела.

" Ако и по-късно индивидът към момента нарушава закона, при четвъртия изстрел се целете в главата! Тогава към този момент няма да го прави. Това е заповед " е споделил Кадиров съгласно информацията.

Подобно на други съветски политици и той упреква Запада в подстрекателство на антисемитската офанзива в Махачкала. Според локалните управляващи е имало антисемитски прояви на принуждение над евреи и в други преди всичко мюсюлмански региони в Северен Кавказ. Полетите от Тел Авив за тези места към този момент се пренасочват към други, по-безопасни съветски летища, отбелязва ДПА.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР