Десетки клиенти на Tesla се оплакаха, че не могат да

...
Десетки клиенти на Tesla се оплакаха, че не могат да
Коментари Харесай

Спряха доставките на Tesla в Германия

Десетки клиенти на Tesla се оплакаха, че не могат да вземат към този момент доставените си коли, създадени в европейската фабрика на Tesla в Германия. През последните дни в разнообразни конгреси и обществени мрежи, нови притежатели на електрическите коли разкриват, че всички доставки след 25 юни са отсрочени за неразбираем все още период.
`Спряха

От Tesla не дават формален отговор на това какво тъкмо се случва с колите, само че в една от изявленията се загатва за сериозна неточност обвързвана със задвижването и част, която би трябвало да бъде физически сменена. За разлика от множеството проблеми, които могат да се решат с няколко софтуерни кода, то тази ще е сложна за разрешаване по този метод, описват консуматори.
`Спряха

Междувременно, някои консуматори оповестяват за доставени чисто нови коли, точно създадени в Германия, до момента в който пък други се оплакват за изместване на периода за доставка с един до два месеца. Не е ясно на какъв принцип и кои тъкмо коли са наранени все още. Припомняме, че единствено преди няколко дни Мъск назова заводите в Германия и Тексас големи пещи за пари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР