Десетки катастрофи през уикенда. Някои от тях с жертви. Най-тежката

...
Десетки катастрофи през уикенда. Някои от тях с жертви. Най-тежката
Коментари Харесай

Шефът на авто инструкторите за катастрофите: Шофьорите продължават да карат като дядовците им!

Десетки произшествия през уикенда. Някои от тях с жертви. Най-тежката беше на " Хаинбоаз ", където трима починаха, а дете е тежко ранено. Както неприятните пътища, по този начин и неправилното шофиране, са фактор за случаите, сподели в утринния блок на Нова телвизия ръководителят на Съюза по авто-мото подготовка Йонко Иванов. „ Най-вече бездействието на хората, които би трябвало да създадат такава организацията на придвижването и такива закони, че да могат да повлияят и на двата фактора”, сподели той.

Той акцентира, че последните крути ограничения на управляващите са били безрезултатни. Около 700 индивида са починали вследствие на сходни произшествия през миналата година.

„ Ние приказваме за едни старания, които би трябвало да дадат едно най-малко 20 процентно понижение на жертвите до 2018-та”, акцентира той. Иванов означи, че по негови персонални наблюдения на пътищата у нас няма надзор.

„ Хората не знаят по какъв начин да карат по рисковите сектори при неприятните метеорологични условия”, сподели той и добави, че от съюза желаят да се промени системата на образование.

„ Хората към момента считат, че като при дядово време, когато са изключвали да пестят гориво, по този метод би трябвало д спускат стръмните наклони, незачитайки хлъзгавостта на трасето, по което се спускат “, даде образец той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР