Десетки катастрофи през уикенда. Някои от тях с жертви. Най-тежката

...
Десетки катастрофи през уикенда. Някои от тях с жертви. Най-тежката
Коментари Харесай

Шефът на автоинструкторите с горещ коментар за катастрофите: Шофьорите карат като дядовците им!

Десетки произшествия през уикенда. Някои от тях с жертви. Най-тежката беше на “Хаинбоаз”, където трима починаха, а дете е тежко ранено. Както неприятните пътища, по този начин и неправилното шофиране, са фактор за случаите, сподели в утринния блок на Нова телвизия ръководителят на Съюза по авто-мото подготовка Йонко Иванов.

„ Най-вече бездействието на хората, които би трябвало да създадат такава организацията на придвижването и такива закони, че да могат да повлияят и на двата фактора ”, сподели той.   Той акцентира, че последните крути ограничения на управляващите са били безрезултатни. Около 700 индивида са починали вследствие на сходни произшествия през миналата година.

„ Ние приказваме за едни старания, които би трябвало да дадат едно най-малко 20 процентно понижение на жертвите до 2018-та ”, акцентира той. Иванов означи, че по негови персонални наблюдения на пътищата у нас няма надзор.

„ Хората не знаят по какъв начин да карат по рисковите сектори при неприятните метеорологични условия ”, сподели той и добави, че от съюза желаят да се промени системата на образование.

„ Хората към момента считат, че като при дядово време, когато са изключвали да пестят гориво, по този метод би трябвало да спускат стръмните наклони, незачитайки хлъзгавостта на трасето, по което се спускат “, даде образец той.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР