Десетки хора, сред които беше и американската актриса Ким Бейсинджър,

...
Десетки хора, сред които беше и американската актриса Ким Бейсинджър,
Коментари Харесай

Два протеста отбелязаха деня на кучешкото месо в Сеул

Десетки хора, измежду които беше и американската актриса Ким Бейсинджър, стачкуваха против яденето на кучешко месо в Сеул, оповестява Българска телеграфна агенция.

"Те нямат потребност от вашите сълзи, би трябвало им помощта ви " сподели Бейсинджър. "Трябва да сложим завършек на тази свирепост. Трябва да оказваме помощ на всички страдащи, а тези кучета и котки страдат ".

От другата страна, покрай постройката на Националното заседание, към 20 бранители на традицията приканиха търговията с кучешко месо да бъде легализирана.

В Южна Корея днешният петък по традиция се счита за първият от трите най-горещи дни в страната. Много хора имат вяра, че в случай че ядат чорба с кучешко или пилешко месо, ще имат задоволително сили да се оправят с горещините. Търговията с кучешко не е нито позволена, нито неразрешена в Южна Корея.

Напоследък тези заведения за хранене даже западат, тъй като от ден на ден хора отглеждат кучета като домашни любимци. Миналата година изследване сподели, че 80 % от корейците не са яли кучешко месо от една година. Мнозина обаче са срещу възбраната му, тъй като мислят, че това ще е оттегляне под натиска на Запада.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР