Десетки хора протестираха в София срещу анти-Covid ваксините и ограничителните

...
Десетки хора протестираха в София срещу анти-Covid ваксините и ограничителните
Коментари Харесай

В София се проведе протест срещу ваксините и Covid -ограниченията

Десетки хора стачкуваха в София против анти-Covid имунизациите и ограничаващите ограничения. Както е известно, все още България е страната с най-нисък дял имунизирани в Европейски Съюз, а рестриктивните мерки да много хлабави и доста постоянно не се съблюдават.

Протестът се организира под наслов " Световен марш за независимост ". Събралите се настояват, че с новите ограничения, маските и тестването на деца в учебните заведения и принуждаването на учители да се имунизират, се лишават права и се потъпква конституцията.

" Ако някой има предпочитание, дано си сложи ваксина, само че да не бъде задължаван от институциите под една или друга форма ", приканиха те в парковото пространство на НДК. Според протестиращите напълно скоро ще се стигне до действително разделяне на имунизирани и неимунизирани жители в обществото, а рестриктивните мерки за хората, които не са си сложили нито една игла, е дискриминация, съобщи БГНЕС.

Ваксините против Covid-19 към момента са в пробна фаза, което прави имунизираните участници в подозрителен теоретичен опит, упорстват още протестиращи.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР