Десетки хора препостват снимките и лика на мъжа и искат

...
Десетки хора препостват снимките и лика на мъжа и искат
Коментари Харесай

Фейсбук прегря срещу патриота антиджендарист, нарязал момиче 400 пъти

Десетки хора препостват фотосите и лика на мъжа и желаят правдивост и отмъщение за потърпевшата млада жена.

 

Социалната мрежа фейсбук безусловно прегря от мнения, откакто стана ясно, че младо момиче е било обект на садизъм и малтретиране от приятеля си. Психичното положение на момичето е изключтелно тежко, тя не беседва с никого, има порезни рани и 400 шева, настрана косата ѝ е остригана с машинка, носът е строшен.

Хората от обществените мрежи, в това число и известни персони се оповестиха в поддръжка на потърпевшата жена в целия смут, който е претърпяла след изтърпнто от 26-годишния причинител.

Ето какво написа Ева Кикерезова от Българска национална телевизия, видя  Plovdiv24.bg :

" Изродът-касапин с макетното ножче. Искам да видя кои са родителите, отгледали този изверг! Линч и за тях!!!! "

Друга жена написа:

" Това лице наряза 400 пъти с макетно ножче 18-годишната си другарка, обръсна ѝ главата и счупи носа ѝ.

Задържали причинителят за 72 часа, след това го пуснали на независимост. Защото съгласно прокуратурата това е лека телесна щета...

Запомнете това лице! Защото още на следващия ден ще го видите по улиците и свободен. С чисто и не нарязано лице. Готов да извърши друга кланица, тъй като е недостижим, тъй като законът е подобен, тъй като, защото…

И до момента в който се борим с някакви джендъри, лицата на дамите ще бъдат рязани, а неджендърските насилници ще се разходят до татус - студиото за нова татуировка. “Свобода или гибел " … за жертвите от време на време гибелта е независимост. За индивидът държал макетното ножче, следващата “патриотична " татуировка. Как се прави един прорез с макетно ножче??? И какъв изверг би трябвало да си, с цел да прибавиш още 399 разреза, върху живо човешко създание??? Как… "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР